Overzicht
NederlandsEnglishContact

NonoletWat is het Nonolet?Hoe werkt het Nonolet?

In een woonhuisOp het water: het Nonolet MaritiemOp de camping/in het tuinhuisIn de ziekenkamerHelemaal geen afvoer?

Wat doen we met de inhoud?Zelf een Nonolet bouwen?Technische specificaties NonoletAchtergronden 

Zoeken

 

 

Zelf een Nonolet bouwen?


Het Nonolet leent zich door de eenvoud van zijn ontwerp prima voor zelfbouw. Houdt u er echter wel rekening mee, dat een eigen ontwerp, wil het succesvol zijn, aan een aantal belangrijke basisvoorwaarden moet voldoen, zoals een goede urine-afvoer, zowel inwendig als uitwendig en voldoende inwendige ventilatieruimte.

In de werkdocumentatie Rioolvervangende Technieken, die bij De Weide en De Nieuwe Ambachterij te koop is vindt u de complete bouwbeschrijving voor een eenvoudig zelfbouw-nonolet, waarbij deze basisvoorwaarden nauwkeurig worden opgevolgd. Deze bouwbeschrijving is ook via deze website te bekijken bij 'Beter 1x zien' Hoe maak je een Nonolet zelf?

Inbouwset
Bouwt u liever alleen de ombouw zelf en maakt u voor het binnenwerk van uw Nonolet liever gebruik van bestaande onderdelen? Via De Nieuwe Ambachterij kunt u een inbouwset voor het Nonolet bestellen.

Inbouwset

Deze bestaat uit een binnenemmer met afvoerplaatje, een urine-afvoerpotje, een ventilator met dakdoorvoer en adapter, een presse-papier, een startset plastic zakken (10 stuks) en papieren handdoekjes (250 stuks) en een gebruiksaanwijzing.